twitter
rss

TALLER DE RECICLATGE





Benvolgudes families:

Desde l’AMPA us informem que ja tenim em marxa el proper

En aquesta ocasió hem escollit 

als quals els hi donarem un nou ús amb l’ajuda dels vostres fills.

Estan convidats a assistir-hi tots els alumnes de l’escola i aquest tindrà lloc

DIMECRES 4 DE FEBRER 2015.

 HORARI DE 16:30 A 18:00H

Recordeu que el tallers son completament gratuïts, i l’únic que necessitarem serà la vostra participació i la del vostres fills, aportant els materials de reciclatge que se us vagin demanant, per tal, d’una banda concienciar a tothom i d’altre banda utilitzar-los posteriorment als tallers. La resta de materials necessaris per la realització dels objectes seran facilitats pel L’AMPA.

Per tant us demanem que a partir d’ara podeu començar a portar aquests a l’escola i depositar-los al contenidors que destinarem per a tal efecte al vestíbul del centre.


NO porteu envasos de productes tòxic tipus: lleixiu, productes neteja llar,etc ....

Els tallers seran impartits per mares i pares de l’escola que, de forma altruista han volgut participar en aquest projecte. També se us fa un petit tastet de tot el que podeu fer amb materials reciclables, en aquest cas ENVASOS DE PLASTIC en una petita exposició al mateix vestíbul de l’escola.

Les places son limitades i haureu de confirmar les inscripcions a l’AMPA, mitjançant el correu electrònic de l’AMPA Montpedròs ampamontpedros@hotmail.es, o a la bústia de l’AMPA ubicada al costat de consergeria com a màxim el 2 de Febrer.

Ens haureu de facilitar el nom i el curs de l’alumne. Us confirmarem via email la
inscripció.

 MATERIALS QUE NECESSITEM 

(aigua, refresc, gels, xampú) 

US HI ESPEREM

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada